Böcker

Böcker

Ny bok!Toxiska chefer bokomslag

Utgiven på Ekerlids, mars 2023

Toxiska chefer

Så hanterar du ledare som missbrukar sin makt

Toxiska chefer finns även som e-bok.

Att arbeta med en toxisk chef kan innebära enorma skadeverkningar för den som råkar ut för hans eller hennes destruktiva maktspel. Boken innehåller bland annat insiktsfulla beskrivningar av olika giftiga chefstyper. Läsaren får ta del av berörande personliga berättelser från människor som haft oturen att arbeta med sådana chefer och – många gånger fått betala ett högt pris.

Toxiska chefer handlar om hur du kan hantera chefer som missbrukar sin makt. Du som arbetstagare får här praktiska råd, men även du som rekryterar chefer eller som är ledare för en toxisk chef har nytta av boken.

Genomskåda narcissisten bokomslag

Utgiven på Ekerlids, mars 2021

Genomskåda narcissisten! 

En sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser

Finns även som ljudbok och

e-bok på bl.a.:

Storytel

Nextory

Bookbeat

Genomskåda narcissisten är en verklighetsbaserad, självutlämnande, modig och gripande berättelse om en kärlekshistoria med farliga konsekvenser. Den personliga skildringen backas upp med psykologiska teorier om narcissism.   


Narcissism handlar inte bara om att någon är ytlig och älskar sin egen spegelbild - det är en allvarlig personlighetsstörning. Den som hamnar i klorna på en narcissist kommer sakta, säkert och beräknat att bli misshandlad. Boken är en omfattande guide till att genomskåda narcissister och deras manipulationsmetoder.


Läsaren får även stöd, tips och pepp för att ta sig ur den destruktiva relationen man har hamnat i. 

Jag rekommenderar Genomskåda narcissisten! till alla som lever i relationer där de upplever psykisk och/eller fysisk misshandel.


Monica Emanell

 – Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut

Väldigt målande beskrivning av hur relationen med en narcissist kan se ut. Många goda tips på strategier att hantera svårigheterna. Och hur man kan se varningssignaler och sedan ta sig ur relationen. Lärorik!


  Recension på Bokus


Trots att jag själv arbetar som leg psykolog sen 10 år tillbaka hade jag föga kunskap om ämnet narcissistisk abuse och allt vad den innebär. Din bok var den första jag läste som ledde mig in på ett nytt och viktigt område. Jag vill tacka dig för att du öppnat ögonen för mig och kan genom ny kunskap och insikt också hjälpa andra i min yrkesroll.


Anonym läsare


Skrämmande, informativ och matnyttig både för de som lever i en relation och de utanför som kanske inte förstår. Hjälper personer att förstå och se saker mer klart särskilt faktadelen. Mycket Läsvärd!!!


Recension på Adlibris

En av dom bättre böcker jag lyssnat på gällande narcissister & narcissism. Ville bara lyssna mer o mer. Väntar ivrigt på hennes nästa bok & kan verkligen rekommender denna. Absolut inte för lång. Har man levt i ett destruktivt förhållande vill man lyssna & lära sig & varenda sekund var värt det.


Recension på Nextory


Genomskåda narcissisten bokomslag

Utgiven på Ica bokförlag, 2009

Kärleksretorik

Hur du kommunicerar i dina relationer

(Slutsåld)