Om

Om mig

Kommunikationskonsult, copywriter,

författare, samtalscoach och föreläsare

Sedan 2007 jobbar jag med strategiska, operativa, rådgivande och samordnande arbetsuppgifter inom kommunikationsyrket. Jag har arbetat på marknads- och kommunikationsavdelningar i både privat och offentlig verksamhet.


Under samlingsnamnet kommunikatör har jag haft roller som bland annat: kommunikationsstrateg, kommunikationsutvecklare, webbredaktör, sociala medier manager, projektledare, copywriter och marknadskommunikatör.


Jag har en magisterexamen i retorik från Uppsala universitet.


Jag är författare till tre böcker:


Genomskåda narcissisten

Efter att jag släppt boken Genomskåda narcissisten, fick jag många förfrågningar om att coacha personer som blivit psykiskt misshandlade i sina relationer. Personer som inte fick rätt och relevant stöd från vården och samhället började vända sig till mig för hjälp. Min kunskap om narcissister kombinerat med egna erfareheter av psykisk/narcissistisk misshandel skapade stor efterfrågan på vägledning från mig. Jag erbjuder därför coaching inom destruktiva relationer och psykisk/narcissistisk misshandel till personer som är i behov av det.


Dittills fanns ingen bok om narcissistisk misshandel på svenska, i synnerhet ingen bok skriven utifrån ett personligt perspektiv. Det ledde till att jag fick berätta om fenomenet i bland annat TV4 Nyhetsmorgon, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Framgångspodden och Agneta Sjödins podd Så in i själen.


Toxiska chefer

I mars 2023 släppte jag boken Toxiska chefer som handlar om hur ledare missbrukar sin makt. Jag fortsätter att sätta fingret på destruktiva människor och hur de opererar i sina chefsroller när de skadar personer som arbetar under dem.


Det mediala intresset för boken har varit stort och jag har fått göra intervjuer i bland annat

TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet, tidningen Chef och Sveriges Radio.


För företag

Jag erbjuder även tjänster till företag och organisationer. Man kan anlita mig som föreläsare, kommunikationskonsult, skribent, personlig coach eller rådgivare. 


Instagram

Jag driver ett uppskattat instagramkonto där jag skriver om destruktiva relationer, narcissister, psykisk/narcissistisk misshandel och toxiska människor. Du kan följa mig på @enforfattare.