Så hanterar ni det toxiska ledarskapet

Så hanterar ni det toxiska ledarskapet

Nolltolerans mot toxiska chefer

Boka in en

kostnadsfri

konsultation på

30 minuter.

Är du chef eller vd till en chef med toxiska tendenser? Fungerar samarbetet relativt bra med din underchef, men du anar att personen har underställda som utsätts för dålig arbetsmiljö på grund av hens ledarskap? Är personalomsättningen och långtidssjukfrånvaron hög på den chefens avdelning? Då kan det handla om att chefen är toxisk – och som arbetsgivare är ansvaret ditt att hantera den giftiga arbetsmiljön.

Du kan anlita mig som rådgivare för att stötta dig i hur du, i din roll som chef eller vd och ni som organisation, kan hantera den toxiska chefen. Jag hjälper arbetsgivare och ledningsgrupper att ta fram åtgärder och rutiner för att få bukt med det toxiska ledarskapet. Jag sätter upp riktlinjer för att skapa förutsättningar till en bättre arbetsmiljö avseende ledarskapsfrågor.


Ni får även en genomgång av hur toxiska personligheter fungerar, vad som driver dem och hur deras giftiga personlighet kommer till uttryck i deras ledarskap. Ni får också veta hur ni kan hålla samtal med den toxiska underchefen. Jag kan också fungera som rådgivare/bollplank vid rekryteringar av en ny chef.


Jag erbjuder den här tjänsten till arbetsgivare som proaktivt vill införa en nolltolerans mot toxiska chefer och arbetsgivare som misstänker att det finns en giftig ledare i organisationen just nu. Tjänsten riktar sig till ledningsgrupper, roller som hierarkiskt och organisationsmässigt har en toxisk chef under sig, personalansvariga, HR-avdelningar och rekryterare.


Boka gärna in en 30 minuters kostnadsfri konsultation för att se hur vi kan samarbeta med varandra. Jag vill få reda på vad ni behöver ha hjälp med och vilka utmaningar ni har, så att jag kan presentera ett skräddarsytt upplägg som passar er.

FÖRELÄSNING

Genomskåda den

dolda narcissisten

FÖRELÄSNING

Genomskåda den

dolda narcissisten


Här får du lära dig mer om hur du upptäcker ett kontrollerande och manipulativt beteende, du får tips på hur man hanterar en narcissist och hur man bryter en destruktiv relation.


LÄS MER --->

FÖRELÄSNING

Toxiska chefer

FÖRELÄSNING

Toxiska chefer


Föreläsningen är till för er som vill skapa förutsättningar för medarbetare att må bra och få tips på hur man kan stänga dörrar för chefer med toxiska ledarskapstendenser.


LÄS MER --->

Kontakta mig

Att ta kontakt med mig för att ställa frågor eller göra en bokningsförfrågan är inte bindande.

 
 
 
 
Mer info om föreläsningen/tjänsten
En offert/ett pris
Att boka in en föreläsning/en tjänst
Att boka in en kostnadsfri konsultation (gäller ej föreläsningar)
 
Föreläsning: Genomskåda den dolda narcissisten
Föreläsning: Toxiska chefer
Rådgivning: Så hanterar ni det toxiska ledarskapet
 
 
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar genom detta formulär inkluderat användandet av fritextfält får sparas och användas för att hantera och administrera kontakten med mig samt för att föra statistik. Mer information om behandlingen av personuppgifter och dina rättigheter hittar du i länken nedan på sidan.
 
 
unsplash