Kurser för privatpersoner

Kurser för privatpersoner

Hantera relationen under och efter en narcissist


Grundkurs



Vill du få verktyg att kunna hantera din destruktiva relation du är/har varit i? Och även kunna lyssna på andras erfarenheter och dela med dig av dina egna? Då är den här kursen för dig!


Kursen ges digitalt via Teams under fem söndagar. Varje vecka djupdyker vi in i ett specifikt område som berör narcissistisk misshandel. Livesamtalen består av en teoridel och en praktisk del där vi reflekterar tillsammans gällande veckans ämne. I gruppsamtalen pratar vi öppet om våra tankar, erfarenheter, problem, farhågor och lösningar. 


Kursen ger dig handfasta verktyg om narcissistisk misshandel samt inspiration så att du kan bearbeta din relation även med stöd från andra utsatta i liknande situation.


Kursens innehåll


 • Livesamtal 1: Narcissistisk misshandel.
 • Livesamtal 2: Narcissistens manipulationsmetoder, drivkrafter och konsekvenser.
 • Livesamtal 3: Offrets drivkrafter och konsekvenser.
 • Livesamtal 4: Hur bryter och lämnar man?
 • Livesamtal 5: Hur går man vidare?


För vem?


 • Kursen riktar sig enbart till dig som har personlig erfarenhet av narcissistisk misshandel i nära relation (med partner, annan anhörig eller vän).
 • Kursen riktar sig inte till dig som har en narcissistisk chef (eventuellt kommer det en separat kurs om detta).
 • Kursen riktar sig inte till dig som är intresserad av narcissister, men själv saknar relationserfarenhet med en sådan person.



Vad behöver du göra?


 • För att det ska bli bra diskussioner, förutsätter kursen att du är med och deltar med frågor och/eller din erfarenhet aktivt. 
 • Vi värnar om varandra och om varandras trygghet och säkerhet, därför får du absolut inte föra vidare det som sägs i gruppen. 



  Anmälan och villkor


  Skicka en intresseanmälan till mig med dina kontaktuppgifter, ditt personnummer och vilket alias du kommer att använda. I bekräftelsemejlet får du ett Swishnr och bankgironr att betala kursavgiften till. Betalning behöver ske inom fem dagar från det att bekräftelsemejlet kommit till dig. Vid betalning godkänner du anmälningsvillkoren. Din anmälan är bindande efter genomfört köp. Återbetalning sker inte vid oanvända kurstillfällen, vid avbokning eller vid uteblivande. Några dagar innan kursstart mejlas en Teamslänk till dig.


  Skulle kursen behöva ställas in, återbetalas hela kursavgiften minus den administrativa avgiften på 20 kr av kurspriset. 


  För att du ska känna dig trygg, är det bara jag som kommer veta vem du är när du gör anmälan till kursen. För att delta i livesamtalen måste du skriva ett alias som deltagarnamn i Teams (använd samma alias under hela kursen) och det är frivilligt att ha på kameran i livesamtalen.


  Nyhet!


  Kursstarter


  Kursstart februari 2023:

  Söndagar: 5/2, 12/2, 19/2, 26/2, 5/3.

  Tid: Klockan 10.00-10.55.

  Anmäl dig senast: 27 januari 2023.


  Kursstart mars 2023:

  Söndagar: 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 16/4.

  Tid: Klockan 10.00-10.55.

  Anmäl dig senast: 3 mars 2023.


  Kursstart april 2023:

  Söndagar: 23/4, 30/4, 7/5, 14/5, 21/5.

  Tid: Klockan 10.00-10.55.

  Anmäl dig senast: 14 april 2023.


  Kursstart juni 2023:

  Söndagar: 4/6, 11/6, 18/6, 2/7, 9/7.

  Tid: Klockan 10.00-10.55.

  Anmäl dig senast: 26 maj 2023.

  Om kursen


  Antal deltagare:

  min 10 – max 20.


  Pris:

  3 000 kr (inklusive moms och administrativ avgift 20 kr) för fem gånger.


  Plats:

  Digitalt via Teams.


  Upplägg 5 tillfällen x 55 min:

  Varje tillfälle består av cirka 25 min teori + cirka 30 min frågor/samtal i grupp.

  Vägledning och coaching


  Om du har ett behov av att ta ett enskilt och privat samtal med mig för att ställa frågor, få stöd eller ha någon som lyssnar och vägleder när du har problem med din destruktiva relation, kan du boka in mig för ett snack.


  Vi pratar digitalt, via mejl eller chatt. Jag arbetar under tystnadsplikt.