Tjänster för företag och organisationer

Anlita mig som föreläsare, konsult eller coach.

Här hittar du tjänster för företag, myndigheter och organisationer. Jag kan anpassa upplägget och längden på uppdraget utifrån era specifika behov. Jag finns i Stockholmsområdet, men kan ta uppdrag inom hela Sverige, fysiskt och digitalt. Jag har F-skatt. Kontakta mig för en offert.

 

Retorik och kommunikation

Skrivande och klarspråk

Psykisk

misshandel

Text-

produktion

Kommunikativt

ledarskap

När ni vill bli bättre på att kommunicera verbalt och icke-verbalt. Ni får lära er smarta presentationsteknikknep samt hur man använder ord och kroppsspråk för att nå fram med sitt budskap. 

FÖRELÄSNING

Att skriva tydligt är en demokratifråga. Jag lär er skriva enkla och begripliga texter, anpassade i tonalitet till målgrupp och kanal, så att ni blir förstådda av målgrupperna. I utbildningen ingår grunderna i klarspråk. 

FÖRELÄSNING

Våld i nära relationer handlar inte bara om fysisk misshandel. Här får du lära dig mer om hur du upptäcker ett kontrollerande och manipulativt beteende. Föreläsningen bygger på min bok Genomskåda narcissisten.

FÖRELÄSNING

Jag tar uppdrag som skribent, spökskrivare och talskrivare. Jag kan även hjälpa dig att ta fram redaktionellt innehåll för webb och copy för sociala medier.

KONSULTUPPDRAG

Jag stöttar dig som är chef  i hur du blir en konstruktiv, inkluderande, coachande, kommunikativ, trovärdig och omtyckt ledare. I min coaching ingår även  kommunikations- och retorikträning om så önskas. 

COACHING