Tjänster för företag och organisationer

Anlita mig som föreläsare, konsult eller coach.

Här hittar du tjänster för företag, myndigheter och organisationer. Jag kan anpassa upplägget och längden på uppdraget utifrån era specifika behov. Jag finns i Stockholmsområdet, men kan ta uppdrag inom hela Sverige, fysiskt och digitalt. Jag har F-skatt. Kontakta mig för en offert.

 

Retorik och kommunikation

Skrivande och klarspråk

Narcissistisk

misshandel

Text-

produktion

Kommunikativt

ledarskap

När ni vill bli bättre på att kommunicera verbalt och icke-verbalt. Ni får lära er smarta presentationsteknikknep samt hur man använder ord och kroppsspråk för att nå fram med sitt budskap. 

FÖRELÄSNING

Att förstå innebörden av en text är en demokratifråga. Därför bör man sträva efter att göra sig förstådd, så att inte budskapet i det man kommunicerar går förlorat. Jag lär er skriva begripliga texter, anpassade i tonalitet till målgrupp och kanal. I utbildningen presenteras grunderna i klarspråk.

FÖRELÄSNING

Våld i nära relationer inbegriper inte bara fysisk misshandel. Här får du lära dig mer om hur du upptäcker ett subtilt kontrollerande och manipulativt beteende, du får tips på hur man hanterar en narcissist och hur man bryter en destruktiv relation.

Föreläsningen passar organisationer som har direktkontakt med drabbade av våld i nära relationer, t.ex. myndigheter, kommuner, kvinno- och mansjourer, jurister och rättsväsendet samt alla som vill lära sig mer om hur man genomskådar dolda narcissister.

FÖRELÄSNING

Om du vill ha hjälp med att skriva artiklar, nyhetstexter, pressmeddelanden eller blogginlägg, finns möjlighet att anlita mig som skribent, spökskrivare eller talskrivare. Jag kan även ta fram redaktionellt innehåll för webb och copy för sociala medier, både för projekt, kampanjer eller  längre uppdrag.

KONSULTUPPDRAG

Jag stöttar dig som är chef  i hur du blir en konstruktiv, inkluderande, coachande, kommunikativ, trovärdig och omtyckt ledare. I min coaching ingår även  kommunikations- och retorikträning om så önskas. 

COACHING