Tjänster och uppdrag

VILL DU BLI VASSARE PÅ ATT KOMMUNICERA? 

ELLER BEHÖVER DU EN KONSULT SOM GÖR JOBBET ÅT DIG?

Jag ser till att du utvecklas inom ämnena retorik, kommunikation, presentationsteknik, klarspråk, skrivande, ledarskap och psykisk misshandel. 


Jag hjälper din grupp att utvecklas, så att ni bli smartare och effektivare. Upplägget är generellt eller kan anpassas och skräddarsys utifrån era specifika behov. 


Eller behöver du hjälp med kommunikations-strategier eller med att uppdatera det redaktionella innehållet på en webbsida eller i sociala medier? Jag kan även anlitas för olika typer av kommunikations- och skrivuppdrag, 


Jag finns i Stockholmsområdet, men kan ta uppdrag inom hela Sverige, både fysiskt och digitalt. Jag har F-skatt. 


Vill du samarbeta med mig? Hör av dig! 

Föreläsningar och kurser

RETORIK OCH KOMMUNIKATION

När du vill bli bättre på att kommunicera verbalt och icke-verbalt. Du får lära dig smarta presentations-teknikknep samt hur du använder orden och kroppsspråket för att nå fram med ditt budskap. 

SKRIVANDE OCH KLARSPRÅK

Att skriva tydligt är en demokratifråga. Jag lär dig skriva enkla och lättbegripliga texter, anpassade i tonalitet till målgrupp och kanal, så att du blir förstådd av dina målgrupper. 

PSYKISK

MISSHANDEL

Så gör du för att Genomskåda narcissisten! Våld i nära relationer handlar inte bara om fysisk misshandel. Här får du lära dig mer om hur du upptäcker ett kontrollerande och manipulativt beteende. 

EFFEKTIVT

LEDARSKAP

Vill du öka dina resultat i medarbetarenkäten? Jag berättar hur du ska och inte ska göra när du kommunicerar med dina anställda. 

Strategisk och operativ kommunikation

KOMMUNIKATION


Jag tar emot uppdrag som skribent, spökskrivare och talskrivare.


Du kan även anlita mig för att ta fram kommunikationsplaner och innehållsstrategier till dina digitala kanaler. 


Jag kan även hjälpa dig med att ta fram redaktionellt innehåll för webb och sociala medier.