Tjänster och uppdrag

VILL DU BLI VASSARE PÅ ATT KOMMUNICERA? 

ELLER BEHÖVER DU EN KONSULT SOM GÖR JOBBET ÅT DIG?

Jag ser till att du utvecklas inom ämnena retorik, kommunikation, presentationsteknik, klarspråk, skrivande, ledarskap och psykisk misshandel. 


Jag hjälper din grupp att utvecklas, så att ni bli smartare och effektivare. Upplägget är generellt eller kan anpassas och skräddarsys utifrån era specifika behov. 


Eller behöver du hjälp med kommunikations-strategier eller med att uppdatera det redaktionella innehållet på en webbsida eller i sociala medier? Jag kan även anlitas för olika typer av kommunikations- och skrivuppdrag, 


För privatpersoner som vill prata om sin destruktiva relation kan man boka in ett möte med mig. Mot en avgift erbjuder jag rådgivning och vägledning.


Jag finns i Stockholmsområdet, men kan ta uppdrag inom hela Sverige, både fysiskt och digitalt. Jag har F-skatt. 


Vill du samarbeta med mig? Hör av dig! 

För företag och organisationer:

Föreläsningar och kurser

RETORIK OCH KOMMUNIKATION

När du vill bli bättre på att kommunicera verbalt och icke-verbalt. Du får lära dig smarta presentations-teknikknep samt hur du använder orden och kroppsspråket för att nå fram med ditt budskap. 

SKRIVANDE OCH KLARSPRÅK

Att skriva tydligt är en demokratifråga. Jag lär dig skriva enkla och lättbegripliga texter, anpassade i tonalitet till målgrupp och kanal, så att du blir förstådd av dina målgrupper. 

PSYKISK

MISSHANDEL

Så gör du för att Genomskåda narcissisten! Våld i nära relationer handlar inte bara om fysisk misshandel. Här får du lära dig mer om hur du upptäcker ett kontrollerande och manipulativt beteende. 

EFFEKTIVT

LEDARSKAP

Vill du öka dina resultat i medarbetarenkäten? Jag berättar hur du ska och inte ska göra när du kommunicerar med dina anställda. 

För företag och organisationer:

Strategisk och operativ kommunikation

KOMMUNIKATION


Jag tar emot uppdrag som skribent, spökskrivare och talskrivare.


Du kan även anlita mig för att ta fram kommunikationsplaner och innehållsstrategier till dina digitala kanaler. 


Jag kan även hjälpa dig med att ta fram redaktionellt innehåll för webb och sociala medier.

För privatpersoner:

Vägledning och rådgivning

PRATA MED MIG OM DIN DESTRUKTIVA RELATION 


Känner du att du inte blir förstådd när du pratar med dina vänner, din familj och kanske inte heller av din terapeut om psykisk misshandel och om din narcissistiska partner? Känner du att dina upplevelser inte tas på allvar och att ni inte pratar samma språk?


Om du känner ett behov av att ventilera, ställa frågor, få stöd eller ha någon som lyssnar och vägleder, så kan du boka in mig mot en avgift för ett digitalt snack. Hör av dig för mer info och prisuppgift. 


Uteblivande eller avbokning senare än 24 timmar innan inbokat möte debiteras fullt pris.