Böcker

Böcker

Ny bok!

Release

mars 2023


Bokomslag Toxiska chefer
Bokomslag Genomskåda narcissisten

Toxiska chefer

Så hanterar du ledare som missbrukar sin makt


Ekerlids, 2023


Att arbeta med en toxisk chef kan innebära enorma skadeverkningar för den som råkar ut för hans eller hennes destruktiva maktspel. Boken innehåller bland annat insiktsfulla beskrivningar av olika giftiga chefstyper och läsaren får ta del av berörande personliga berättelser från människor som haft oturen att arbeta med sådana chefer och många gånger fått betala ett högt pris.

Boken handlar om hur du kan hantera chefer som missbrukar makten de fått. Du som arbetstagare får praktiska råd, men även du som rekryterar chefer eller du som basar över en toxisk chef.


UTGIVNING MARS 2023

Genomskåda narcissisten!

En sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser


Ekerlids, 2021


Genomskåda narcissisten! är en verklighetsbaserad, självutlämnande, modig och gripande berättelse om en kärlekshistoria med farliga konsekvenser. Den personliga skildringen backas upp med psykologiska teorier om narcissism.

Narcissism handlar inte bara om att någon är ytlig och älskar sin egen spegelbild - det är en allvarlig personlighetsstörning. Den som hamnar i klorna på en narcissist kommer sakta, säkert och beräknat att bli misshandlad. Boken är en omfattande guide till att genomskåda narcissister och deras manipulationsmetoder.

Läsaren får även stöd, tips och pepp för att ta sig ur den destruktiva relationen man har hamnat i.


Genomskåda narcissisten! finns även som ljudbok på Storytel, Nextory och Bookbeat

Bokomslag Kärleksretorik

Kärleksretorik

Hur du kommunicerar i dina relationer


Ica bokförlag, 2009


(Slutsåld)